Tratament cu Ozon

Tratamentul cu ozon este un proces prin care mirosurile sau încărcătura patogena din interiorul autoturismului dumneavoastră sunt eliminate lăsând în urmă un miros fresh asemănător cu cel al aerului proaspăt de la munte. Acest procedeu este realizat cu ajutorul unui generator de ozon marca OZONFIX produs în Romania și care generează Ozon prin decărcări electrice, acest aparat nefolosind substante chimice sau consumabile diverse care vă pot afecata sisitemul respirator. Totul este 100% natural.
Acest tratament este mai presus de tot și toate benefic pentru sănătatea dumneavoastră, a familiei dumneavoastre sau pentru cei mici care au nevoie de un ambient foarte curat. Se curăță atât habitaclu cât și instalația de climatizare. Este indicat ca la acest proces mașina să fi beneficiat deja de serviciul de detailing interior, iar filtrele de aer și de polen să fie schimbate.

Avantajele Tratamentului

Acest proces complex prin care autoturismul dumneavoastră își recapătă luciul după eliminarea zgârieturilor minore sub forma de “pânză de păianjen” și aplicarea sealent-urilor ori protecțiilor ceramice dedicate fiecărui tip de lac în parte are mai multe avantaje…

1

Sănătate

Ajută la eliminarea micro-organismelor ce sunt in habitaclu.

2

Prospețime

Aerul devine mai proaspăt și mai plăcut.

3

Curat

Un habitaclu curat.

Preț

Prețul pentru un astfel de serviciu se stabilește după constatarea autoturismului.

120 RON

fără TVA

Contactează-ne

Telefon

0725 929 665

Email

contact@topcardetailing.co

Program

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Adresa

Strada Tineretului, Nr. 14
Comuna Sânandrei, Timiș

Recomandările Noastre

Avem pregătite pentru tine o gamă variată de servicii de detailing. Explorați diversele noastre servicii de detailing a autovehiculelor și aflați mai multe despre modul în care poți menține starea autoturismului cu aspect magnific pentru o perioadă mai lungă de timp.

Detailing Motor

Previne îmbătrânirea elementelor din plastic și cauciuc.

Începând cu

250 RON

fără TVA

Detailing Interior

Un serviciu complex de revitalizare a interiorului autovehiculului

Începând cu

700 RON

fără TVA

Detailing Jante

Curățarea si protejarea jantelor si a anvelopelor.

Începând cu

500 RON

fără TVA

Ultimele lucrări

Află care sunt ultimele lucrări de detailing în activitatea noastră. Orice lucrare este importantă pentru noi și dorim sa ne mândrim cu ele.

[ff id="1"]