Detailing Exterior

Detailingul exterior reprezintă un proces complex prin care autoturismul dumneavoastră își recapătă luciul după eliminarea zgârieturilor minore sub formă de “pânză de păianjen” și aplicarea sealent-urilor ori protecțiilor ceramice dedicate fiecărui tip de lac în parte.
Pentru ca procesul să fie executat corect echipa noastrp va proceda la spălarea autoturismului prin metoda celor 2 găleți, decontaminarea chimică și mecanică, uscarea și mascarea elementelor “sensibile”, corecția lacului în pași multipli, finisarea și eliminarea hologramelor rezultate din etapele anterioare și sigilarea lacului cu sealent-ul/protecția ceramic aleasă de comun acord cu proprietatul la preluarea autoturismului.
În acest proces, jantele și anvelopele vor primi și ele atenția necesară, astfel încât spălarea acestora să devină mult mai ușoară pe viitor, acest lucru fiind posibil ca urmare a aplicării protecției ceremice dedicate acestor suprafețe.
Avantajele acestui tip de întreținere pornesc de la faptul că mașina arată mult mai bine, spălarea devine mult mai ușoară datorită efectului super hidrofob, menținerea valorii pe piață și cel mai important, mașina este protejată de factorii externi foarte agresivi sau contaminanți cum ar fi: găinatul de păsări, seva copacilor sau ploile acide ori apa foarte calcaroasă.

Etape

Avantajele Detailingului Exterior

Acest proces complex prin care autoturismul dumneavoastră își recapătă luciul după eliminarea zgârieturilor minore sub forma de “pânză de păianjen” și aplicarea sealent-urilor ori protecțiilor ceramice dedicate fiecărui tip de lac în parte are mai multe avantaje…

1

Aspect

Autoturismul arată mai bine și mai strălucitor

2

Îngrijire

Spălarea devine mult mai ușoară datorită efectului super hidrofob

3

Valoare

Mașina își păstrează valoarea pe piață

Preț

Prețul pentru un astfel de serviciu se stabilește după constatarea autoturismului.

2250 - 5000 RON

fără TVA

Contactează-ne

Telefon

0725 929 665

Email

contact@topcardetailing.co

Program

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Adresa

Strada Tineretului, Nr. 14
Comuna Sânandrei, Timiș

Recomandările Noastre

Avem pregătite pentru tine o gamă variată de servicii de detailing. Explorați diversele noastre servicii de detailing a autovehiculelor și aflați mai multe despre modul în care poți menține starea autoturismului cu aspect magnific pentru o perioadă mai lungă de timp.

Detailing Motor

Previne îmbătrânirea elementelor din plastic și cauciuc.

Începând cu

250 RON

fără TVA

Detailing Interior

Un serviciu complex de revitalizare a interiorului autovehiculului

Începând cu

700 RON

fără TVA

Detailing Jante

Curățarea si protejarea jantelor si a anvelopelor.

Începând cu

500 RON

fără TVA

Ultimele lucrări

Află care sunt ultimele lucrări de detailing în activitatea noastră. Orice lucrare este importantă pentru noi și dorim sa ne mândrim cu ele.

[ff id="1"]